Carta de Sandra al Meu Amic i Coach Augusto García

Carta de Sandra Al Meu Amic i Coach Augusto García

«SANDRA, EXPLICAM QUE ES EL COACHING ESTRATÈGIC EMOCIONAL?»

Apreciats amics i clients,

Un COACH és una persona formada per «entrenar i acompanyar» a una altra persona a assolir un objectiu. En definitiva, un entrenador. L’objectiu pot ser personal, emocional o professional.

Fins fa uns anys, el Coaching esdevé molt comú en el món dels negocis i el seu us com a eina de millora en el rendiment es fa molt popular.
Però els negocis ho fan les persones, i les persones tenim moltes habilitats però també ferides, mancances o pors, i ens podem estancar.

Tot aïllo i la mateixa experiència i trajectòria del COACHING va fer que és concretés la necessitat i especialitat del COACHING ESTRATÈGIC EMOCIONAL.

Aquí, estem plenament amb l’individu i no un col·lectiu. Es quan el procés esdevé personal.

 

Tots Necessitem Un Coach

«Tots necessitem un coach. Fins i tot un coach necessita a un altre coach per avançar i aconseguir objectius » Toni Robbins, principal creador i promotor.

El mètode utilitzat en el procés de COACHING ESTRATÈGIC prové de diverses disciplines com la Psicologia de les Emocions, les Necessitats Humanes, la Gestalt, la Psicologia Humanista, l’Hipnosi Conversacional, Dinàmiques familiars o la Programació Neurolingüística…

Fruits d’anys d’experiència i de pràctica, els seus creadors van tenir la ingenuosa idea de recopilar tot aïllo que millor els hi funcionava en el àmbit de les teràpies i del Creixement Personal i que facilités un avanç més ràpid, transformador i empoderador en els seus clients i per sempre.

En definitiva es va buscar realitzar processos de COACHING molt més efectius, amb una estructura clara i amb una ESTRATÉGIA en un temps relativament curt , a partir de 3 mesos fins a l’any.

Quan el client ja té «implantat «a la seva vida les eines i les aprofita per ser i fer aïllo que vol ser, i com ho vol fer, el COACH considera que el procés ha terminat. No existeix o es rebutja la dependència que pot aparèixer en l’àmbit de les altres teràpies més habituals.

Perquè ESTRATÈGIC?

Les persones fem servir estratègies contínuament en la nostra vida, per relacionar mos, per expressar mos…de manera conscient i inconscient. Algunes funcionen molt bé però de vegades no tant, llavors apareixen els trastorns o estats de patiments, d’ansietat o estancaments emocionals diversos.

Els més habituals solen ser els estats depressius o d’ansietat però també qualsevol estat relacionat amb viure situacions i una vida que no desitgem o que no havíem somniat així.

El rol del COACH ESTRATÈGIC és proporcionar i acompanyar a una persona amb un pla d’acció per aconseguir el seu objectiu, treballant en el procés tot el que necessita ser creat, modificat, o al·liberat.

Sandra, Perquè la necessitat d’un COACH?

«PER A MOLTS, A LA PRIMERA FALTA O DIFICULTAT O MOLESTIA, ABANDONEM…»

Premissa comú en tot els éssers humans:
solem auto-enganyar-nos o auto-sabotetjar-nos.
Ens inventem excuses, busquem culpables (jo, els altres…), no ens responsabilitzem o no canvien res.

Perquè a vegades reaccionem i ens posem en marxa.
El que passa no obstant en la majoria dels casos és que la motivació dura poc. Si no existeix una supervisió, abandonem a la primera complicació, per caure en la antiga creença que no en sóc capaç o que no m’interessa…

Teníem una intenció però ho vam «deixar correr» i finalment la vida passa sense haver tingut la sensació d’haver viscut aïllo tan somniat; una vida digna i plena.

A les persones que pensen que ens toca viure el que ens toca, que això es així, el mateix que el meu pare, ma mare ja era així…

..les mateixes feines…les mateixes situacions matrimonials…
…i que no hi podem fer res…no tenim el poder de decisió…

nosaltres COACHES diem: «No tenim el poder de decisió ENCARA! Perquè tenim pors que ens limiten ENCARA…»

Però qui decideix? Tu decideixes.

És clar, no és fàcil sortir d’aquesta zona de confort.
Demana molta valentia, però SI es pot sortir-ne.
Si ho desitges amb totes les teves forces i si estàs compromès…

Si altres ho han fet abans, I si TU TAMBÉ ho fas, ARA?

COACHING ESTRATÈGIC :
Es tracta d’un compromís amb tu mateix. Res més.

Si estàs llest i sents molta «rabia» amb el que has viscut fins ara, si estas decidit en deixar enrera el passat i viure el present i no sobreviure, ARA és el teu moment.

I si no ho visquessis així, llavors el Coaching no seria per a tu.
No seria el teu moment ni la teva estratègia.
És precís la voluntat de canvi.
Reflexiona…

Nosaltres, que farem?
En el COACHING ESTRATÈGIC, L’objectiu primari serà enfortir-te perquè creixis i aprenguis a prendre les millors decisions per poder tenir les millors accions que et portaran allà a on vols arribar.

«Aquí NO PARLEM DE PACIENT I NO PARLEM DE PROBLEMES»

En el COACHING ESTRATÈGIC, considerem que les persones no tenim problemes sinó que tenim una o varies àrees en la nostra vida que necessita ser reforçada, treballada o creada.
No són pacients, doncs no estan malats. Són persones o clients que necessiten una empenta.
I nosaltres no sóm metges sinò entrenadors o guies.

Quan aquestes àrees estan ben estructurades, els problemes desapareixen i les persones progressem i assolim tot aïllo que desitgem, amb confiança i serenitat.

En el camí o procés de COACHING guanyem noves eines, nou hàbits i noves conductes que seran nostres per a sempre, sigui quin sigui l’objectiu, emocional o professional.

Creixem en absolutament tots els aspectes i l’objectiu assolit es transforma en una excusa o motiu per créixer. Però el més impactant és que també ho fan les persones del nostre voltant.

«SI JO CREIXO, TOTA LA MEVA FAMÍLIA CREIX AMB MI»

Recordem que som el que fem cada dia i no el que diem de fer.

Siguis el millor model per als teus fils, per als teus familiars, per la teva comunitat.
Siguis amo de les teves decisions i viu en harmonia amb el que sents.

Que valgui la pena viure la vida com sempre has desitjat.

Abraçada, Sandra Lopez Estatuet.

noviembre 20, 2016

0Respuestas enCarta de Sandra al Meu Amic i Coach Augusto García"

Deja un mensaje

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Vive y Respira